Charterferie: 4 must-have tasker til din sommerferie sydpå

Nu nærmer vi os sommeren, og dermed er der mange af os der rejser på ferie. Om det en poolferie, storbysferie eller andet, står vi altid klar med forslag til tasker til din ferie.

Tasken til poolkanten

Denne tasker er den perfekte taske at medbringe til poolen. Den er lavet af plastik, og derfor skal du ikke være bange for at den bliver våd. Samtidig kan den indeholde både vand, solcreme, solbriller og hvad du ellers kan have brug for.

Totes: Den perfekte strandtaske

Vi alle kender følelsen. Vi skal på stranden, og have mange ting med. Vi skal både have håndklæde, solhat, solcreme og vi kunne blive ved. Derfor er denne taske den oplagte strandtaske. Den er stor og rummelig, og kan indeholde alle vores behov. Samtidig er det jo altid dejligt, at den er smuk og farverig.

Going out tasker

Selvom det er pool og afslapning, er det altid lækkert med en smuk og unik taske, når vi skal ud og have nogle drinks, spise noget lækkert mad eller hvad du ellers laver om aftenen.
Her har vi 2 bud på, smukke going out tasker.
Om du er til smukke sommerfarver eller mere klassiske farver. Har vi altid en smuk taske til netop din aften.

Crossbody Bags til udflugter på ferien

Selvom det er en afslapningsferie, er der altid noget at opleve. Dette er vores perfekte bud på en taske, til at opleve byen. Med denne taske har man ikke samme bekymring ift. Tyveri, da det lukkes med den læderstrop samt en lynlås. Samtidig kan den både indeholde en flaske vand, samt de vigtigste ting på turen.

Hvis ikke lige denne farve, er den du ønsker dig. Så frygt ej, klik her på billedet, for at se tasken i flere forskellige farver.

Vi håber i alle får en fantastisk sommer, uanset om det er på en ferie i udlandet eller hjemme i Danmark.

Browse vores nyeste tasker!