Velkommen til Luxury by Ho

Specialiseret i at håndplukke tidløse designertasker til rimelige priser. Vi mener, at produkter af høj kvalitet er den bedste investering ift. bæredygtighed og produkternes levetid.

Sådan startede historien...

Luxury by Ho blev officielt oprettet i starten af 2019, på baggrund af en stor passion for vintage designer tasker. 

Denne hobby for køb og salg af vintage designer tasker, blev over tid forvandlet til det som idag hedder Luxury by Ho.

Den dag idag, har vi hjulpet mere end 10.000 tilfredse kunder, med at finde præcis den taske de søgte.

Vores mission

Luxury By Ho mener, at shopping af vintage og secondhand bliver mere og mere relevant, og at der er brug for en sikker og passioneret afsætningsmulighed for det.

Vi har specialiseret os i at håndplukke tasker, punge, ready to wear etc., der passer ind i tidens trends samt mere minimale og tidløse klassikere.

Vi mener, at produkter af høj kvalitet er den bedste investering med hensyn til bæredygtighed og produkternes levetid. Luksus bør være tilgængelig for alle, derfor er vores priser rimelige og overkommelige.

Bæredygtig mode

Her hos Luxury By Ho er alle vores produkter brugte/preloved. Kvalitetsprodukter og genbrug er meget vigtigt for os. Modeindustrien er den næststørste forurener i verden, derfor er det ekstremt vigtigt at ændre den måde, vi forbruger produkter på, især mad og mode.

Hvis vi kan få folk til at købe deres tasker, punge, sko osv. i den højest mulige kvalitet og brugt, vil det påvirke udbudsefterspørgslen enormt og vil være et stort skridt i den rigtige retning for en grønnere fremtid.

"Vi har specialiseret os i at håndplukke tasker, punge, ready to wear osv., der passer ind i tidens trends samt mere minimale og tidløse klassikere. Vi tror på, at produkter af høj kvalitet er den bedste investering i forhold til bæredygtighed og produkternes levetid. Luksus skal være tilgængelig for alle, derfor er vores priser fair og overkommelige."