Handelsbetingelser

Her kan du læse vores handelsbetingelser hos Luxury by Ho. Du er i trygge hænder, når du handler med os. Vi har mange års erfaring og vores team kvalitetssikrer altid vores tasker inden de sendes.

Returnering

I det sjældne tilfælde, hvor du ikke elsker din nye taske, tilbyder vi 14 dages returret. Bemærk venligst, at alle varer skal returneres i nøjagtig samme stand som modtaget.

Hvordan returnerer du din vare til os?

  1. Send en e-mail til contact@luxurybyho.com
  2. Angiv dit navn og dit ordrenummer. Du finder dit ordrenummer under din ordrebekræftelse.
  3. Vi sender dig en e-mail med en digital returlabel. E-mailen vil indeholde en guide til, hvordan du pakker din returvare.
  4. Når vi modtager varen, kontrollerer vi tilstanden, og forudsat at den matcher alle købsbetingelser vil der blive udstedt en refusion ekskl. forsendelsesomkostninger(48 kr.). (Maksimal behandlingstid fra afsendelse er 8 dage).
  5. Bemærk venligst, at vi ikke accepterer sene returneringer.

Garanti

Du har 24 måneders garanti på dit køb med Luxury by Ho. Din garanti er kun gyldig mod en købskvittering/bekræftelsesordre.

Defekte varer på grund af skader, slitage eller manglende vedligeholdelse er ikke dækket af din garanti.

For reklamationer, fejl eller ikke-leverede varer bedes du straks kontakte vores kundeservice på følgende e-mail: contact@luxurybyho.com

Levering

Ordrer foretaget mandag-torsdag vil blive afsendt inden for 24 timer efter bestilling. Forsendelsen tager normalt 1-4 hverdage inden for Danmark, og 5-10 dage internationalt. (Bemærk at forsinkelser kan forekomme hos GLS, eller i travle tider).

Alle vores ordrer vil som udgangspunkt blive sendt til nærmeste Afhentnings-/Pakkeshop, medmindre du tilvælger hjemlevering. Vær opmærksom på, at vi ikke dækker mistede forsendelser efterladt ved døren til hjemmelevering.

Vær opmærksom på at alle ikke EU ordre, skal forvente at betale skatter og afgifter. I øjeblikket kan vi desværre ikke tilbyde 14 dages returret på ordrer, der går ud af EU. Vi anbefaler at se billederne og målene igennem.

Kontakt os gerne med spørgsmål vedrørende fragt.

Afhentning

Som udgangspunkt tilbyder vi ikke afhentning, men hvis det er en hastesag, kan du tage kontakt på contact@luxurybyho.com, så finder vi en løsning.

Samme e-mail skal kontaktes i forbindelse med returnering.

Adresse

Luxury by Ho ApS
Ny Carlsbergvej 80
1799 København

(Ikke en fysisk butik/showroom).

CVR: 40 49 46 69
E-mail: contact@luxurybyho.com

Indpakning & Eco-Friendly emballage

Vores hovedfokus hos Luxury by Ho, når det kommer til forsendelse, er at forsøge at opnå den korteste leveringstid, samtidig med at vi bevarer en sparsom og forsvarlig indpakning.

Vi forsøger så vidt muligt at undlade at bruge plastik, men det er en nødvendighed, når man tilstræber den sikreste og mindste emballage. Derfor bruger vi kun miljøvenlig plast, lavet af dele af genbrugsmaterialer.