5 gode tips til at handle second-hand designertasker på nettet

Vi er flere som oplever, at det er blevet svært at føle os trygge, når vi handler på nettet. Derfor har vi udarbejdet en hjælpende hånd, til at handle især second-hand designervarer på nettet.

De 5 gode tips til second-hand tasker

Vi er mange som synes, at det er blevet svære og svære at handle på nettet, imens vi føler os trygge. Derfor har vi udarbejdet en hjælpende hånd, til at handle især second-hand designervarer på nettet.

1. Lav et godt baggrundstjek af virksomheden.

Alle virksomheder SKAL være CVR-registeret. Derfor er det altid det bedste sted at starte. Samtidig er det altid en god ide at tjekke op på virksomhedens trustpilot. På den måde vil du se flere ærlig anmeldelser af virksomheden.

2. Prissætning

Dernæst er det altid en god ide at tjekke op på prisen på tasken. Hvis taskens pris er ekstrem lav i forhold til alle andre hjemmesider, burde flere alarmklokker ringe. Det kan enten være en vare som ikke findes, ellers kan der også være en risiko for at tasken er falsk.

3. Returmulighed

Billeder og video af varen kan være anderledes end at have den i hånden. Derfor er det altid en god ide at tjekke om virksomheden tilbyder mulighed for retur

4. Mulighed for kontakt?

Er det en mulighed at komme i kontakt med virksomheden? Det er altid godt at tjekke, om virksomheden har et telefonnummer, e-mailadresse eller andre former for kontakt. Dermed kan du komme direkte i kontakt med virksomheden i forbindelse med et køb.

5. Følg altid din mavefornemmelse

Har du en dårlig mavefornemmelse omkring virksomheden eller ægtheden af tasken, skal du altid følge den. Jeg håber du kunne bruge vores tips og tricks, og kommer godt igang med at shoppe second hand designer tasker.

Browse vores nyeste tasker!